Як знайти хорошу роботу студенту?

Знайомство з майбутнім директором відбулося. Він розгледів у вас великий потенціал. Значить, не треба розчаровувати керівництво. Можна використовувати студентську хитрість. Як кажуть студенти: «Перший курс ти вчишся на авторитет, решту часу - авторитет навчається за тебе» 

Вчіться бути особистістю!

Проба пера

Можна задіяти всіх друзів - разом легше створити щось вартісне. Можна навіть пообіцяти комусь премію з першої зарплати. Додатково до гарантії отримати роботу ви отримаєте безкоштовно і нові знання. І, в результаті, з'явитися надія на те, що ще місяць ви зможете самостійно справлятися з обов'язками. А далі - наб'єте руку. Зрештою, всі залишаться у виграші.

Ваш щасливий квиток

Проте не всім такий спосіб влаштування на роботу може сподобатися. По-перше, ви залишитеся боржником своїх знайомих (до яких ви зверталися за допомогою) на все життя. По-друге, таке несерйозне ставлення до роботи не обіцяє істотних перспектив. Якщо для вас головне просто зайняти посаду, де будете базікати з співробітницями, попиваючи каву, то це квиток на ваш маршрут. Але коли вже ви за вдачею кар'єрист і шукач успіху світового масштабу, важливо мислити більш глобально.

Доведено, що зростання благополуччя держави залежить від власних трудових ресурсів, капіталовкладень та менеджменту. А, значить, слід націлювати свою діяльність на вивчення цих сфер. У наш час цінуються працівники всебічно розвинені й допитливі. Важливо, щоб ви не просто робили свою роботу а бачили взаємозв'язок з іншими галузями, і вміли вдосконалювати один аспект через реалізацію іншого. Якщо вам це вдасться, вас не тільки візьмуть на роботу, але і незабаром підвищать.

Ретельніше, старанніше, пильніше ... 

Останнім часом у світі з'явилася тенденція до скорочення робочого тижня. Наприклад, в Німеччині вже сьогодні офіційно 35 годин на тиждень. Той же обсяг роботи доводиться виконувати за меншу кількість часу. Отже, третє основне правило: для роботи важливий і відпочинок.

Слід взяти на замітку: більше уваги треба приділяти собі, своїм думкам, ідеям і навіть бажанням. Коли ви йдете гуляти з друзями - працюєте на них, тобто даруєте їм свій час. Залишаючись наодинці з собою, ви накопичуєте щось нове. І тому важливо знаходити час не тільки для походу в салон краси, написання нового проекту, зустрічі з друзями, але і для усамітнення з собою.

Ми підійшли до останнього правилом - шукати підказки у собі, навчитися бути особистістю. Саме це хоче бачити в нас роботодавець.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад