ТОП-5 причин, чому вашу роботу потрібно кинути прямо зараз

Зміна місця роботи – стресовий період для кожного співробітника. Однак рано чи пізно це доводиться робити кожному. При сукупності яких причин варто задуматися про нову роботу?
    Ніякого зростання
Ви прийшли в компанію, коли в ній було 3 людини і два стільці, а тепер вона розрослася до розмірів корпорації, але ви так і залишилися офіс-менеджером, а зарплата зростала лише через інфляцію? Тут, мабуть, варто задуматися або про зміну роботи, або про зміну професії.
    Маленька зарплата
Порівняли власну зарплату із середньою по регіону в своїй сфері діяльності і отримали неприємний результат? Звертайтеся до шефа за підвищенням. Якщо отримали відмову – бийте на сполох.
    Немає перспектив
Якщо ви вчора робили одне і те ж, сьогодні займалися цим же і завтра продовжите, при цьому не відчуваєте ніякого задоволення від виконуваної роботи, яку виконуєте а в перспективі ні про які зміни мова не йде, ви знаєте, що робити.
    Немає впевненості в завтрашньому дні
У січні вам виплатили подвійну премію, а в березні і квітні затримали зарплату на три тижні і видавали її частинами, а то і зовсім продукцією? Шукайте вихід. У прямому сенсі цього слова.
    Немає поваги
Між колегами – раз, між керівником і підлеглими – два. Робота в нездоровій атмосфері перетворить вас у неврастеніка і вимотає морально. Якщо вранці вам не хочеться йти на роботу через оточення і несправедливого керівника, знайдіть альтернативу.
Чому зміна роботи – це серйозно?
Так, іноді багатьом здається, що зарплата несправедливо занижена, керівник – не найприємніша людина на світі, колеги занадто шумлять. Але, важливо завжди дивитися на речі реально. Зміна роботи – не примха, а серйозний крок. Тому, перш ніж приймати відповідальне рішення, оцініть поточний стан з боку. Проаналізуйте останні півроку роботи. Скільки разів ви були задоволені собою і роботою? Скільки разів отримали премію? Як часто ви взагалі стикалися з шефом і це зіткнення залишало неприємний осад? Загалом, не рубайте з плеча. Втомилися – візьміть відпустку. Маленька зарплата – попросіть підвищення. Дратують колеги – знайдіть спосіб, як це припинити. Не потрібно бігти від проблем, які можна вирішити. І не використовуйте названі причини як відмовки.
http://finance.bigmir.net/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад