Які співробітники частіше за інших отримують підвищення

Думаєте, хитрі, безпринципні підлабузники? А ось і ні. В крайній мірі, в компаніях, які працюють на результат.
100% професіонали
І йдеться не про те, що краще за всіх у колгоспі працював кінь, але головою він так і не став. Професіоналізм не означає, що потрібно працювати більше або довше всіх. Він говорить про якість.
Справжній професіонал знає, як зробити добре й швидко, якісно і з найменшими витратами. А головне – його робота допомагає компанії досягати результатів, а не просто звітувати перед керівництвом про вагон виконаних завдань.
Упевнені в успіху
Щасливчики, які біжать вгору кар'єрними сходинками, відрізняються особливою впевненістю в успіхові підприємства, за яке вони беруться. Вони не розглядають варіант поразки й роблять все, щоб плани перетворилися у життя.
Якщо до їхніх ідей не дослухаються з першого разу, вони пропонують їх знову. Якщо їхній проект виявляється провальним, вони роблять висновки, виправляють помилки, і їх проект виявляється успішним. Словом, ці люди взагалі не визнають поразок і націлені лише на «happy end».
Ті, хто грає за правилами
Можливо, вам і зустрічалися колеги, які не відрізнялися порядністю, але при цьому отримували керівні посади. Але ми не будемо на них орієнтуватися. Адже орієнтири завжди повинні бути кращими, а не гіршими з можливих.
Заслужене підвищення отримують ті, хто грає за правилами. Тобто, не обманює, не хитрує і не використовує чужі заслуги. Грамотне керівництво швидко розпізнає непарних гравців, і мати справу з тими, хто порушує правила, мало хто хоче.
Тому якщо вже йти дорогою до успіху, то нехай вона буде вимощена позитивними вчинками, а не брехнею і підлабузництвом.
Ті, хто ведуть, а не йдуть
І ніяк інакше. Відкрийте в собі лідерський потенціал. Пропонуйте ідеї, будьте рішучі і сповнені енергії, заряджайте нею інших. Якщо хочете, щоб керівництво вас помітило. Саме так чинять ті, хто отримує підвищення. Вони не плетуться в кінці, вони завжди попереду. І це не «вискочки», а ті, чиїм рішенням довіряють інші, кого поважають і до чиїх слів прислухаються.
Не шукайте причини, шукайте способи. Не озирайтеся на тих, хто протоптав собі дорогу нечесним шляхом. Будьте чесні перед собою, і постійно підвищуйте кваліфікацію. І тоді успіх не змусить себе чекати!
https://www.work.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад