Коли потрібно починати пошуки нової роботи

В голову все частіше приходять думки про те, що пора змінювати роботу, але відсутність впевненості у завтрашньому дні не дозволяє написати заяву про звільнення?
Дізнайся, які ознаки свідчать про те, що тобі необхідно зібрати всю свою волю в кулак і в черговий раз відправиться на біржу праці!
Тобі нудно
Справа, якій ти присвячуєш більшу частину свого часу, повинна запалювати вогонь в очах і приносити задоволення. Якщо на роботі ти від нудьги постійно гортаєш стрічку новин у соціальній мережі, час підшукувати що-небудь інше.
Ти живеш виключно роботою
Робота, робота і ще раз робота... Згадай, коли востаннє ти виїжджала на природу або відпочивала з друзями в нічному клубі? Якщо займана посада позбавляє тебе можливості насолоджуватися життям, сміливо від неї відмовляйся.
У тебе немає настрою
Одна думка про те, що в понеділок треба знову йти в офіс, може зіпсувати тобі настрій на всі вихідні, включаючи вечір п'ятниці? Навряд чи існує зараз у твоєму житті «стабільність» варта того, щоб постійно відчувати себе нещасною.
Тобі важко
У кожної людини є своє покликання, тому не потрібно соромитися того, що ти не можеш впоратися з покладеними на тебе обов'язками. Якщо навантаження на роботі надмірно велике, краще відправиться на пошуки того, що буде тобі до душі.
Ти не розвиваєшся
І офіс комфортний, і робота цікава, і графік зручний, але немає перспектив? Така робота може бути лише черговою сходинкою в твоєму розвитку. Не затримуйся тут надовго - рухайся далі!

www.liza.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад