7 життєвих правил багатіїв

Більшість людей хочуть бути заможними й успішними, але далі бажання справа не просувається. Різниця між бідними і багатими полягає в тому, що бідні хочуть бути багатими, а багаті – прагнуть бути багатими. Той, хто не прагне по-справжньому стати забезпеченим, ймовірно, не досягне успіху. Про життєві правила заможних людей, які можуть змінити життя, розповідає автор книг Managing For Dummies, The Management Bible, Leading Through Uncertainty Пітер Економі.
"Впродовж тривалого часу своєї роботи мені пощастило зустріти багато заможних людей. Здебільшого, вони такі ж як ми з вами, але з додатковим бонусом – чималими сумами на банківських рахунках", – розповідає він.
І є ще одна річ, яка відрізняє заможних людей, додав експерт. Їх погляди на життя відрізняються від життєвих позицій багатьох. Саме інший спосіб сприйняття світу дозволяє їм бачити нові можливості і перетворювати їх на успішні підприємства, які коштують цілий статок.
Ознайомтеся з сімома правилами багатіїв і подумайте, як вони можуть змінити ваше життя.
Вони дійсно люблять те, що роблять
Мільйонери наслідують улюблену справу і роблять кар'єру в тій галузі, яка для них цікава. Вони живуть за принципом: "Обирайте собі таке заняття, заради якого із задоволенням прокидатиметеся кожен ранок".
І якщо вони не знаходять нішу, яка відповідає їх потребам, повідкривають власну справу. Заможні люди займаються тією справою, яка приносить задоволення. Вони ніколи не зупиняються на досягнутому, продовжують шукати відповіді на питання, як зробити свій бізнес краще. І не витрачають свій час на легковажні речі.
Вони постійно розвиваються
Чи це технологічний розвиток, чи це вміння комунікувати зі своїм персоналом, – багаті люди постійно займаються самонавчанням, намагаються йти в ногу з останніми тенденціями на користь своєму життю.
Вони змінюють своє життя
Заможні люди регулярно аналізують своє життя, дивляться на сьогодення, ставлять перед собою цілі на майбутнє і не бояться змін. Вони не стоять на одному місці, завжди йдуть далі та роблять правильніший вибір для себе. Мільйонери ретельно планують своє майбутнє.
Вони відкриті
Багатії жертвують свій час на безкорисливі дії, в потрібність яких твердо вірять. Вони можуть допомогти літній жінці в магазині. Вони хвалять роботу своїх співробітників і по-справжньому цінують тих, хто в них працює.
"Не пощастило" – в їх словниковому запасі немає
Багаті люди усіма фібрами своєї душі вірять, що немає таких речей як невдачі. На їхню думку, все, що відбувається в житті є кінцевим продуктом вибору, який людина зробила сама. Зазвичай, у них багато позитивних звичок. Більшість ведуть здоровий спосіб життя, працюють не покладаючи рук, багато читають. Усі ці звички є каталізатором для удачі, нових ділових можливостей і довгого здорового життя.
Вони ставлять багато запитань
Заможні люди ставлять багато запитань і, як правило, вони найкращі слухачі. Вони мотивовані бажанням пізнати життя з точки зору інших людей. Деякі з кращих ідей приходять саме через спілкування з іншими.
Вони живуть не бажаннями, а ставлять конкретні цілі
Ми часто чуємо від людей: "Я хотів би бути багатим" або "Я б хотів знайти іншу роботу". Успішні люди добилися усього завдяки постановці правильних цілей, а не просто бажаннями. Дійсно, багато хто з них щодня ставить перед собою цілі. Що їх стимулює? Заможні люди складають щоденний список завдань і забезпечують їх виконання.

www.ubr.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад