Робота для студентів: що і де пропонують

Студенти - це найактивніша частина населення. Вони молоді, енергійні і сповнені планів на майбутнє. Окрім навчання, для багатьох студентів постає питання про додатковий заробіток. При цьому багато з них не можуть дозволити собі працювати повний робочий день. Але їх енергія, їх сила і здоров'я дозволяють їм працювати там, де потрібна витривалість і активність. Саме тому студентів активно залучають до роботи, яка займає від декількох годин до декількох днів.
Це можуть бути платні опитування, роздача листівок і буклетів, участь в промоакціях в якості інтерв'юерів. Оплата в цьому випадку зазвичай погодинна, що зручно і студентам, і роботодавцям. Оскільки ця робота не вимагає спеціальної освіти, студенти легко можуть з нею впоратися. Однак вона дає необхідний досвід, який стане в нагоді в подальшій трудовій діяльності. Крім цього, будь-яка робота дисциплінує, змушує цінувати чужу працю, показує важливість планування свого дня.
Для батьків працюючий син або дочка можуть стати помічником. Вони будуть упевнені в тому, що їх дитина стала самостійною. Крім цього, працюючий студент вже починає свою кар'єру. Навіть такі посади, як промоутер і роздавальник листівок, можуть стати відправною точкою для сходження кар'єрними сходами. Той, хто вже працює, реально оцінює свої можливості, знає, як догодити роботодавцю. Крім того, така робота для студентів може стати і дуже цікавим заняттям.
Студенти можуть заробити на зйомках у масовках для фільмів або телепередач. Це досить серйозна робота, але вона може стати основою для цікавих зустрічей і нових знань.
Не потрібно вірити тим, хто стверджує, що студентам неможливо знайти роботу. Найвідповідальніші та талановиті можуть навіть отримати постійну роботу в компаніях, в яких вони зможуть зробити кар'єру. Неповна зайнятість - це теж варіант для студентів. Не варто забувати, що головні сили вони повинні вкладати в навчання, але працювати їм теж не завадить. Деякі студенти встигають заробляти гроші не тільки на розваги, які властиві всім у молодому віці, а й на оплату навчання і щоденні витрати. Це дуже важливо для тих, кому не в змозі допомогти батьки. А для деяких участь у разових підробках - спосіб отримати гроші на відпочинок, купівлю речей або на кишенькові витрати.
Якою б не була мета студента, будь-хто може знайти роботу, за яку він отримає гідну винагороду. Доклавши трохи зусиль, кожен студент знайде те, що йому під силу.

www.re-actor.net

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад