7 типів співробітників, яких слід негайно звільнити

В умовах дикої конкуренції ви не можете дозволити собі надавати робочі місця тим, хто цього не заслуговує.
Мені доводилося працювати з різними людьми, і мій досвід підказує, що існує 7 типів співробітників, яких слід звільняти якнайшвидше, не намагаючись їх виправдовувати.1. Співробітники, які створюють додаткові проблеми
Наша компанія часто відчуває серйозні труднощі, але ми завжди намагаємося зробити все можливе, щоб з ними впоратися. Коли співробітники своїми діями лише посилюють ситуацію, цей недолік переважує всі достоїнства, ми без жалю з ними прощаємося.
2. Співробітники, які дають обіцянки і не виконують їх
Деякі люди мають завищену самооцінку, але ніяк не можуть привернути до себе увагу. Тоді вони дають порожні обіцянки, які можу стати серйозною проблемою, яку можна вирішити тільки звільненням.
3. Співробітники, які не піклуються про клієнтів
Неважливо, якого розміру ваша компанія, клієнтів завжди дуже складно залучити і легко втратити. Співробітники, які погано поводяться з існуючими клієнтами і не прагнуть залучити нових, недостойні того, щоб у вас працювати.
4. Співробітники, які не можуть або не хочуть працювати належним чином
Ви наймаєте людей і платите їм, щоб вони робили свою справу. Ваше завдання полягає в тому, щоб надати їм таку можливість - оплатити навчання або забезпечити навчання. Якщо навіть після цього хтось нездатний виконати свої завдання, ймовірно, йому вже неможливо допомогти.
5. Співробітники, які не виконують зобов'язань
У всіх трапляються проблеми, але у деяких вони входять в звичку. Якщо співробітник неодноразово підводив вас, ви не зможете йому довіритися і визначити, коли на нього можна розраховувати, а коли ні. Ви просто не можете дозволити собі витрачати свій час подібним чином.
6. Співробітники з манією величі
Деякі люди більш уразливі, ніж інші. Вони вважають, що оточуючі повинні їм догоджати, а якщо цього не відбувається, вони начитають скаржитися та нити, а в деяких випадках - погрожувати судовими розглядами. Не піддавайтеся на провокації. Стикнувшись з таким співробітником, просто позбудьтеся від нього. Можливо, він закотить вам істерику або звернеться до суду, але все ж це станеться лише один раз.
7. Співробітники, які ігнорують вказівки керівництва
Всі залежності від типу вашої корпоративної культури, всі співробітники повинні дотримуватися субординації. Якщо хто-небудь відмовився підкорятися вищестоящій особі або керівнику, він порушив правила, і вам слід вказати йому на двері.
Багато людей скаржаться на стрес, якому вони піддаються на роботі, і мені здається, що перераховані вище типи співробітників багато в чому цьому сприяють. Не зволікайте. Просто позбавте від них себе і свій колектив.

www.hr-portal.ru

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад