У Львівській ОДА взяли під особистий контроль погашення боргів із зарплат

У Львівській ОДА взяли під особистий контроль погашення боргів із зарплат

24 травня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ліляни Гримської проведено засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат за участю представників Об’єднання профспілок Львівщини та обласного об’єднання організацій роботодавців.

На засіданні обласної комісії було заслухано звіти керівники таких підприємств-боржників з виплати заробітної плати: комунального підприємства „Бориславводоканал”, державного підприємства „Санаторно-курортний лікувальний центр „Шкло”, державного авіапідприємства „Львівські авіалінії”, комунального підприємства „Львівелектротранс”, комунального підприємства „Львіврембудпостач”, публічного акціонерного товариства „Фірма „Нафтогазбуд”, державного підприємства „Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут”, ТзОВ з транспортного будівництва у Західному регіоні фірма „Західтрансбуд” та інші, - повідомляє прес-служба ЛОДА.

За результатами засідання кожному підприємству-боржнику були дані відповідні доручення. Так, наприклад, директора комунального підприємства „Бориславводоканал” зобов’язано активізувати роз’яснювальну роботу серед населення щодо сплати боргів за житлово-комунальні послуги (борг населення за водопостачання понад 2,0 млн. грн.), а міського голову м. Борислава – в найкоротші терміни знайти можливість та забезпечити виплату боргу з відшкодування різниці в тарифах на цьому підприємстві.

Директора державного підприємства „Санаторно-курортний лікувальний центр „Шкло” було зобов’язано першочергово спрямовувати кошти на виплату заробітної плати і у 3-х місячний термін повністю виплати заборговану заробітну плату, а керівника публічного акціонерного товариства „Фірма „Нафтогазбуд” - активізувати претензійно-позовну роботу з підприємствами замовниками.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад