Близько двох тисяч робочих місць планується створити цьогоріч на Львівщині

Близько двох тисяч робочих місць планується створити цьогоріч на Львівщині

За рахунок відкриття нових торговельних об’єктів на Львівщині очікують створення близько двох тисяч робочих місць. Такі дані оприлюднені у проекті Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2010 рік, розроблену управліннями Львівської обласної державної адміністрації і подану на затвердження сесії Львівської обласної ради, - повідомляє ЗІК.

Нові робочі місця створені у зв’язку із відкриттям у березні у Львові торгово-розважального центру King Cross Leopolis загальною площею 105 тис.кв.м, який складається з торгової галереї, гіпермаркету та розважальної зони.

На Львівщині триватиме подальша трансформація ринків у торговельно-сервісні центри та комплекси. У Львові розбудовується Регіональний аграрно-маркетинговий центр РАЦ «Шувар», де створюється рибний павільйон. Реконструюється ТВК «Південний». У Дрогобичі закінчиться реконструкція ринку МКП «Ле-в-ко».

Розвиватимуться спеціалізовані торговельні підприємства та нові форми торгівлі – посилкова, інтернет-магазини тощо. ВАТ «Концерн-Електрон» відкрив магазин із продажем власної продукції – телевізори, м’ясорубки електричні, кавомолки.

Вводитимуться в дію нові магазини як у Львові, так і на території Львівської області. Зокрема 140 нових робочих місць буде створено із введенням в дію нових сучасних торговельних підприємств – магазинів мережі ТзОВ ТВК «Львівхолод»: у м.Львові та на території області – у Яворові, Стрию та Буську. У Дрогобичі буде введений в експлуатацію торговий комплекс ТзОВ «Єдність», у Стрию відкриється універмаг «Місто» ТзОВ «Укргрупінвест», магазин ТзОВ «Орант», торговельний комплекс «Орлан».

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад