Податкова Львівщини обіцяє бізнесу роботу «без стресів»

Податкова Львівщини обіцяє бізнесу роботу «без стресів»

«Сьогодні ми перевіряємо трошки більше як 1% підприємств», – повідомив голова ДПА у Львівській області Віталій Пекарчук.   . З його слів, ДПС України розробила 12 показників для відбору платників податків для перевірки.

«За 1-2 квартал 2011 року кількість перевірок значно скорочена. У першому кварталі було проведено 277 перевірок, у другому кварталі – 260. Це з десятків тисяч суб’єктів господарювання, які є в області. Це значно менше, ніж у цей період минулого року», – розповів Пекарчук.

Голова ДПА Львівщини нагадав про вказівку керівництва держави у першому півріччі 2011 року не проводити жодних перевірок малого бізнесу. «Жодного працівника податкової з перевіркою на ринку не було», – зазначив Пекарчук.

У той час, за його словами, «підстав для оптимізму особливих немає», оскільки практично кожна перевірка дає негативний результат – донарахування, право податківцям застосовувати штрафні санкції.

Голова ДПА Львівщини також повідомив про плани поліпшити обслуговування платників податків під час подання звітності. З його слів, у найближчий час для цього буде відкрито 12 додаткових віконечок. «Ми хочемо ліквідувати черги», – зазначив Пекарчук.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад