Діалог Кабміну з підприємцями – це розмова сліпих з глухими, – підприємці Львов

Діалог Кабміну з підприємцями – це розмова сліпих з глухими, – підприємці Львов

Ігор Гурняк пояснює, що на сьогодні закрито вже близько 60 тис. підприємств, величезний відсоток бізнесу просто здає нульову звітність, серйозно падають обороти. 

«Нам наводиться, як аргумент непідтверджена статистика зростання ВВП, джерела якого є цілком зрозумілі для населення. Якщо ми подивимося, наскільки погіршилися умови життя всіх сфер суспільства, ми зрозуміємо що цей Уряд не здатний виводити суспільство з цієї критичної ситуації», – каже Гурняк.

За його словами, аби виправити ситуацію, потрібно вносити на косметичні поправки до Податкового кодексу, а кардинально його змінювати. «Потрібно відмовлятися від абсолютно корупційного ПДВ, треба зменшувати нарахування на заробітну плату, через податок на придбання слід знаходити механізми, як витягти гроші з тіньової економіки. Нічого цього не робиться. Уряд витягує все що можна з того, що ще працює, а не створює нічого нового. Тому ми вимагаємо його повної відставки», – говорить Гурняк.

Довідка ЗІКу.

Сьогодні у Львові відбулося не надто багаточисельне віче представників малого та середнього бізнесу, а також членів членів вільних профспілок. Люди вимагали відставки Азарова, розпуску ВРУ та негайного скасування усіх антиконституційних законодавчих актів. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

Основна вимога протестуючих – скасування законів України, які прийняті з порушеннями Конституційних прав. Законів, які стосуються прав усіх верст суспільства без виключення, починаючи від чорнобильців, закінчуючи підприємцями. Окрім того – повне скасування Податкового кодексу, відставка уряду Азарова і розпуск ВРУ.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад