Тігіпко обіцяє рай для підприємців

Тігіпко обіцяє рай для підприємців

У Львові під час засідання Ради Регіонів С.Тігіпко, Віце-прем’єр міністр України, розповів про концепцію залучення інвестицій в Україну.

Для стабільного економічного розвитку потрібно впроваджувати реформи «Відповідь на це питання дасть програма Президента, яка буде представлена наступного тижня», – зазначив він. У короткостроковий період потрібно консолідувати публічні фінанси, відновити робочий фінансовий сектор.

Він висловив сподівання, що наступного тижня ВРУ ухвалить закон про електронну реєстрацію підприємств. Також Тігіпко повідомив про запровадження спрощеної системи «входу та виходу із бізнесу» та спрощення умов ведення бізнесу.

Тігіпко наголосив на потребі впорядкувати систему державного нагляду та контролю у сфері господарської діяльності. «Ми подали у Верховну Раду закон, який удвічі скорочує кількість контролюючих органів та організацій», – наголосив він.

Віце-прем’єр повідомив про наміри у найближчий час втілити в життя податкову реформу. «За 1,5 місяці ми подамо закон у ВРУ і спробуємо його прийняти», – сказав він. Віце-прем’єр зазначив, що передбачається удвічі скоротити кількість податків та зборів.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад