Львівські студенти найкращі стратегічні менеджери

Львівські студенти найкращі стратегічні менеджери

У місті Ханти-Мансійськ (Росія) відбувся XXXI фінал Чемпіонату світу зі стратегічного менеджменту серед молоді, в якому відмінно виступили студенти львівських вузів. Вперше в історії чемпіонату перемогу здобула команда України. Друге місце зайняла команда Фінляндії, третє – Росії.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, Україну представляли команда у складі львівських студентів 4-5 курсу (Маркіян Серчинський, Тарас Гера, Софія Сидір, Остап Кушпета (ЛНУ ім. Івана Франка) і Володимир Мисак (НУ "Львівська політехніка").

Загалом у змаганні взяли участь 32 країни Європи, Азії, Австралії, Африки та Американського континенту. В міжнародному фіналі змагались команди-переможці національних змагань кожної країни. В фіналі українська команда змагалась із командами з Німеччини, Гонконгу, Китаю, Макао, Росії, Туреччини та Фінляндії.

Для України перемога в цьому змаганні – великий прорив. "Безперечно, перше місце, здобуте українськими студентами на змаганнях, підтверджує високий рівень освіти і науки у місті Львові, зокрема, професіоналізм та високу кваліфікацію викладачів, тренерів, що працювали з командою. Також слід зазначити, що подібні перемоги підвищують зацікавлення бізнесового середовища регіону українською наукою", - зазначив заступник голови правління ЛММГО "Пантеон Наук" Олександр Турленко.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад