Львові обговорять можливості співпраці влади та бізнесу

Львові обговорять можливості співпраці влади та бізнесу

Львів ініціативний. Місто продовжує налагоджувати співпрацю влади та бізнесу. 17 березня 2011 року у Львові відбудеться підведення підсумків проекту сприяння регіонам України у розробці та впровадженні стратегій економічного розвитку у місті.

Зокрема, буде проведено аналіз результатів проекту у Львові, визначення напрямів та можливостей розвитку подальшого партнерства бізнесу та влади в місті. Запланована програма передбачає аналіз результатів проекту, а також обговорення на тему "Перспектив розвитку успішної співпраці бізнесу та влади у місті: досвід та виклики". Обговорення пройде у вигляді панельної дискусії. Запрошені відомі бізнесмени міста та представники міської ради, що співпрацюють з бізнесом.

Подія відбудеться 17 березня 2011 року в бізнес-школі УКУ (вул. Хуторівка, 35а), початок о 10.30 год.

Довідка

Фонд «Ефективне управління» створений 2007 року для того, щоб сприяти економічному зростанню країни шляхом розроблення та впровадження довгострокових економічних програм, а також відкритого обговорення із громадянським суспільством насущних для України економічних питань. Фонд є некомерційною, незалежною організацією та служить інтересам усіх громадян України.

Незалежність Фонду та його строгу відданість місії та принципам гарантує Міжнародна консультативна рада Фонду, до якої входять люди з величезним практичним досвідом і бездоганною міжнародною репутацією.

Один із чільних принципів Фонду - залучати в Україну кращі світові практики, тому кожний свій проект Фонд здійснює у партнерстві із провідними міжнародними організаціями з досвідом розв’язання подібних завдань. Міжнародні експерти в тісному співробітництві з українськими фахівцями працюють у безпосередній взаємодії з профільними державними органами, щоб урахувати кращий світовий досвід і українську специфіку. Після затвердження програм Фонд може надавати органам влади допомогу у процесі впровадження реформ.

Наразі Фонд сфокусований на наступних проектах: сприяння органам державної влади у процесі розробки та впровадження економічних реформ, щорічне дослідження конкурентоспроможності регіонів України, сприяння регіонам України у розробці та впровадженні стратегій економічного розвитку, публічні дебати на теми розвитку економіки та бізнесу в Україні.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад