Триденний фестиваль науки

Триденний фестиваль науки

За повідомленням прес-служби Львівської міської ради вперше у Львові відбудеться унікальна подія для львівського наукового та учнівсько-студентського середовища – «Львівський Фестиваль Науки-2010».

Фестиваль триватиме три дні (від 21 до 23 квітня) у Львівському Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17). На виставковій частині представлятимуть найцікавіші та найоригінальніші проекти, експозиції, науково-дослідні розробки шести львівських вишів.

Передбачено також проведення майстер-класів з графічного дизайну, олімпіади з інформатики серед учнів львівських шкіл. Учні-відвідувачі Фестивалю зможуть взяти участь у вікторинах та конкурсах і отримати цінні подарунки.

Окрім досвідчених науковців, свої проекти та науково-дослідні розробки представлять молоді науковці, студенти та учні. Експозиції зможуть переглянути усі охочі.

Креативне гасло фестивалю – «Наука – це круто», підтвердить виставкова експозиція у палаці на другому поверсі. Щоб зацікавити молоде покоління, майбутніх абітурієнтів, львівські виші представлять багато наочно-практичних, динамічних проектів та розробок.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад