У Львові відбудеться національна виставка компаній-роботодавців «День кар’єри»

У Львові відбудеться національна виставка компаній-роботодавців «День кар’єри»

31 березня 2011 року в Палаці Спорту (Львів, вул. Мельникова, 18), відбудеться щорічна виставка провідних національних та міжнародних компаній-роботодавців День Кар’єри.
«День кар’єри» - виставка національних та міжнародних компаній-роботодавців, орієнтована на молодих спеціалістів та студентів, зацікавлених у працевлаштуванні, набутті досвіду роботи та професійному розвитку - буде проходити у Львові 31 березня 2011 року з 10-00 до 17-00.

З часу проведення першої виставки в 2007 році в Києві, «День кар’єри» став найбільшим заходом для пошукачів та важливим інструментом в наборі персоналу для роботодавців.

У Львові в цьому році виставка пройде вперше. Вихід на Львівський ринок не був спонтанним, а ретельно обдуманим і спланованим. Максим Немеш: «Починаючи з цього року я планую вихід виставки в інших містах України. Цього року ми проведемо виставку у Львові, а в подальшому є намір організовувати виставки в Донецьку, Дніпропетровську, Одесі».
Спонсор проекту – «Агрохолдинг Мрія»

Інформаційна довідка про виставку:

День Кар’єри – це виставка компаній-роботодавців, яка покликана створити найкращі умови для спілкування провідних роботодавців зі студентами та молодими спеціалістами в режимі реального часу. Вперше виставка пройшла в 2007 році в Києві, і за достатньо невеликий проміжок часу стала головною рекрутинговою подією сезону. Виставка День Кар’єри, що проходила в Києві, отримала визнання не лише у відвідувачів–студентів але і випускників найбільших вищих учбових закладів з більш ніж 15 міст України, але і у провідних роботодавців – більше 100 українських та міжнародних компаній.

Інформаційна довідка про компанію GRS Україна, організатора виставки:

Компанія GRS Україна - єдиний на українському ринку експерт в сфері формування та розвитку бренда роботодавця, рекрутмент-маркетингу та підбору персонала на початкові позиції. Заснована в 2006 році, в 2008 компанія об’єднала ряд проектів та ініціатив в області підбору студентів та молодих спеціалістів, кар’єрної освіти, масового набору, консалтингу в сфері емплойер-брендінга.

За додатковою інформацією звертатися до:
Менеджера зі зв’язків з громадськістю компанії GRS Україна Ірини Копилової:
тел. (044) 383 0 323, e-mail: pr@grs.com.ua

 

Джерело career.ua 

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад