Кожна бюджетна гривня на жорсткому контролі – Василь Горбаль

Минулої п’ятниці у Самбірському районі відбулася виїзна зустріч спільної робочої групи у складі голови Львівської ОДА Василя Горбаля, голови Державного комітету водного господарства України Василя Сташука, голови Самбірської РДА Геннадія Дейниченка, начальника Львівського обласного виробничого управління водного господарства
Василя Козака тощо.

Делегація побувала на об’єктах протипаводкового захисту Самбірського району. Зокрема, у с.Чайковичі оглянула незавершене будівництво водоакумулюючого водосховища на 55 мільйонів кубометрів води, яке після введення в експлуатацію, за розрахунками науковців, у часи піку повені на річці Дністер врятує Самбірський та сусідні райони, що у заплавах річки.

У с.Бабино робочою групою урочисто було прийнято в експлуатацію протипаводковий об’єкт, який унеможливить розливу р.Стрвяж. Тут ТзОВ «ТКС Гідроресурс» за новітніми технологіями у стислі строки та якісно побудувало захисну дамбу довжиною 2,6 кілометра. Водночас відрегулювало русло річки, провело берегоукріплювальні роботи.

«Сьогодні ми бачимо конкретний результат, – сказав голова ОДА Василь Горбаль. – Влада і надалі буде чітко й жорстко контролювати об’єкти, які будуються на Львівщині за державні кошти. Кожна бюджетна гривня буде використана за призначенням. Облдержадміністрація буде підтримувати будь-яку ініціативу громади, яка на користь загалу».

За словами голови Самбірської РДА Геннадія Дейниченка, побудована у с.Бабино водозахисна дамба є свідченням того, що на місцях чітко виконується програма Президента України

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад