Представники малого та середнього бізнесу звернулися до Президента, щодо нового Податкового кодексу

Представники малого та середнього бізнесу звернулися до Президента, щодо нового Податкового кодексу

29 червня, у Комітеті підприємців Львівщини відбувся круглий стіл з обговорення проекту нового Податкового кодексу, де було представлено звернення асоціацій малого та середнього бізнесу України з приводу погіршення умов ведення бізнесу в разі ухвалення цього проекту Податкового кодексу.

У зверненні зазначається, що перешкоджання веденню господарської діяльності з узаконенням та звеличенням практики доносів, суттєве ускладнення процесу ведення господарської діяльності, провокування непрозорих форм ведення бізнесу та його контролю не те що не спрощують, а роблять бізнес – середовище в умовах кризи взагалі непридатним для повноцінного функціонування бізнесу. На жаль, це поставлять малий та середній бізнес не те що на межу виживання, а зруйнують економіку держави остаточно.

Звернення скеровано Президенту України В.Ф Януковичу, Прем’єр-міністру України М.Я.Азарову, Голові Верховної Ради України В.М.Литвину, Голові держкомітету України з питань регуляторної політики та підприємництва М.Ю. Бродському, Голові Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України Л.П. Козаченко, Голові Комітету Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Н.Ю. Королевській.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад