Українські роботодавці в пошуці топ-менеджерів

Українські роботодавці в пошуці топ-менеджерів

В 2011 році Україну очікує збільшення кількості вакансій для високопрофесійних фахівців середньої ланки та топ-менеджерів. Це прогнозує рекрутингова компанія «Форсаж».

Фахівці пов'язують нові тенденції з тим, що багато компаній в 2011 році розпочинають активну реалізацію бізнес-проектів, заморожених у період кризи.

«Більшість організацій визначили свої стратегії на найближче майбутнє та заклали в бюджети кошти на розвиток персоналу», - говорить керівник компанії Олена Грищук.

Найбільша кількість вакансій прогнозується в секторах виробництва та продажу товарів народного споживання, а також інформаційних технологій. Зростає й попит на фахівців сфери банківських послуг і страхування.

В 2011 році також очікується збільшення попиту на фахівців в області корпоративного підбору персоналу. Представникам цієї професії доведеться зосередитися на розробці ефективних програм мотивації співробітників, оптимізації організаційної структури, пошуку та утриманні високопрофесійних кадрів на підприємстві.

Олена Грищук прогнозує поступове збільшення заробітних плат, що в 2011-му може скласти 10-15% у порівнянні з 2010 роком. У першу чергу розраховувати на збільшення доходів можуть генеральні директори, директори з розвитку, фінансові директори та директори з маркетингу.

Джерело: «Комсомольська правда в Україні».

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад