"Безробітний американець" претендує на звання "людини року"

Американський журнал "Тimes" знову готується назвати переможця в номінації "людина року". Однак, цього разу поряд з відомими політичними лідерами, популярними співаками та мільярдерами на високе звання претендує збірний образ "безробітного американця".

"Під час останньої рецесії рівень безробіття досягнув найвищої оцінки наприкінці 2009 року. Однак, сьогодні ситуація майже не змінилася на краще та зараз дуже мало ознак того, що кількість робочих місць збільшиться в найближчому майбутньому", - пише видання. Особливо складна ситуація склалася у виробничому секторі та будівництві, що стало черговим викликом для середнього класу, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на Інтернет-сайт журналу. Якщо до офіційної статистики додати людей, зайнятих лише частково, то фактично рівень безробіття буде досягати 20%. Стурбованість і розгубленість рядових громадян, їхнє розчарування в діяльності діючого уряду відбилися на результатах парламентських виборів, де американці знову висловили велику довіру республіканцям.

Поряд з усіма безробітними американцями на титул "людина 2010 року" претендує глава держави Барак Обама, який переміг у цій номінації в 2008 році.

Джерело: http://www.ukrinform.ua/

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад