Сумний працівник - гарний працівник?!

Гарний настрій на роботі не сприяє продуктивності праці: таке несподіване відкриття зробили вчені в Канаді. Психологи з університету в провінції Альберта обстежили робітників на заводі, що виготовляє електронне устаткування. Як з'ясувалося, ті з них, хто перебував у поганому настрої, робили при складанні вдвічі менше помилок, ніж їхні життєрадісні колеги.

За інформацією km.ru, спеціалісти вважають такі результати цілком логічними. Людина, яка приходить на роботу в радісному настрої, піклується про те, щоб трудова діяльність не затьмарила його, у той час як працівник, який перебуває в зневірі, навпаки, прагне відволіктися й тому працює уважніше і з більшою віддачею.

На думку британська газета Daily Telegraph, відкриття канадських учених може зробити революцію у відносинах підприємців зі своїми співробітниками - адже дотепер керівники корпорацій намагалися різними способами підвищувати настрій працівників, очікуючи, що ті будуть краще працювати. А тепер корпоративним психологам прийдеться попрацювати, що б забезпечити необхідний сумний настрой на робочому місці…

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад