Шкідливою їжею в офісах знімають стрес

Кожен третій учасник нового опитування зізнався, що скинути напругу йому допомагають шоколадки, печиво, пончики та спиртне. У тому, що вони знімають стрес шоколадками, печивом і пончиками, зізналися 33% респондентів, 30% повідомили, що вважають за краще робити це за допомогою алкоголю, а 15% - за допомогою куріння. Такі дані були отримані під час опитування, проведеного британським аналітичним сайтом Mintel.

Для того щоб скинути напругу, до спортзали відправляються 29%, по допомогу до близьких звертаються 30%, а до професіоналів (психологів або психотерапевтів) - 7% опитаних. Що стосується вікових відмінностей в поведінці, то до допомоги спорту частіше вдаються молоді люди (16-24 роки), в той час як їжею частіше втішаються працівники старшого віку (35-44 роки). Алкоголем стрес воліють знімати співробітники у віці 25-34 років.

Про те, що вони в останній рік відчували серйозне психічне перенапруження на роботі, повідомили 70% респондентів. Стрес пов'язаний з хронічними переробками, необхідністю перевіряти робочу пошту і відповідати на листи, навіть повернувшись додому або на вихідних. Щоб не втрачати часу, багато співробітників офісів воліють не йти до кафе або ресторану в обідню перерву, а перекушувати прямо на робочому місці, не відриваючись від комп'ютера.


http://nastroenie.com.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад