50% співробітників готові звільнитися через погане ставлення начальника

Серед позитивних якостей своїх начальників співробітники відзначали чуйність (37%), товариськість (35%), справедливість (31%), ерудованість (29%). Кожен четвертий начальник прислухається до сторонньої думки, але лише 6% керівників здатні визнавати свої помилки.

Серед негативних якостей начальників були названі байдужість до інтересів підлеглих перед вищим керівництвом (23%), зарозумілість (18%), марнославство (17%). Залишають своїх співробітників без підтримки 15% начальників, не впевнені в собі - 9%.

46% опитаних вважають можливим звільнитися через поганого керівника. 51% респондентів послалися на конкретні обставини, але такий хід подій повністю не заперечують. Лише 3% підлеглих вважають, що поганий керівник ще не привід відмовлятися від гарної посади. Цікаво, що, за результатами торішнього опитування, через огидного начальника були готові звільнитися 62%, а на обставини посилалися 36%.

Дане дослідження було проведено порталом rabota.ua. Вибірка склала 531 респондентів з усієї України, на основі бази користувачів порталу rabota.ua.


http://delo.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад