Розпочалась Всеукраїнська декада зайнятості для учасників АТО та осіб з інвалідністю

Державна служба зайнятості проводить Всеукраїнську декаду зайнятості для учасників антитерористичної операції та осіб з інвалідністю.

З 1 по 10 грудня 2015 року всі центри зайнятості України організують комплексні інформаційно-роз’яснювальні та профорієнтаційні заходи для учасників антитерористичної операції та осіб з інвалідністю, до участі в яких запрошують представників влади, роботодавців та волонтерів. Мета акції – донести до широкого кола громадськості інформацію про послуги державної служби зайнятості та привернути увагу роботодавців до підвищення соціальної відповідальності, збільшення кількості вакансій та робіт тимчасового характеру для цих категорій безробітних.

На Житомирщині центри зайнятості запланували провести в рамках декади близько 60 різних заходів: дні відкритих дверей центрів зайнятості та ринкоутворюючих підприємств, ярмарки та міні-ярмарки вакансій, круглі столи з сільськими (селищними) головами та роботодавцями, тренінги для демобілізованих учасників АТО та цикли профінформаційних семінарів, а також анкетування відвідувачів центрів з числа колишніх воїнів та людей з вадами здоров’я щодо задоволеності наданням послуг службою зайнятості.

http://trud.gov.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад