У японському готелі персонал замінять роботи

Готель Henn-na Hotel в місті Нагасакі отримає персонал з роботів. До речі, назва Henn-na Hotel перекладається з японської мови як «Дивний готель». І дійсно, навіть за мірками Країни висхідного сонця цей готель буде досить неординарним, експериментальним.
Справа в тому, що в цьому готелі поряд з живими людьми в якості обслуговуючого персоналу будуть працювати роботи. Наприклад, їм буде повністю віддана рецепція, де людиноподібні механізми будуть приймати гостей, спілкуватися з ними і навіть корегувати стиль своєї розмови, залежно від поведінки і настрою співрозмовника.
При цьому ці роботи будуть настільки реалістичними, що зможуть навіть моргати, імітувати дихання і відтворювати схожі на людські емоції. Багатьох це може налякати, але японці вважають, що саме за подібними технологіями - майбутнє робототехніки.
Загалом в готелі Henn-na Hotel приблизно дев'яносто відсотків сервісу буде надаватися саме роботами. Готель Henn-na Hotel буде складовою частиною тематичного парку на околиці міста Нагасакі, присвяченого Нідерландам. У готелі буде 72 номери, найдешевший з яких обійдеться гостю в 152 американських доларів.
Цей готель, як очікується, буде відкрито 17 липня 2015. Але вже зараз потенційні гості готелю можуть забронювати собі номери на майбутнє на сайті Henn-na Hotel.

www.ilenta.com

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад