Українці більше задоволені роботою, ніж зарплатою

При цьому експерти порталу зазначають: незважаючи на всі потрясіння останнього часу, рівень задоволеності і роботою, і зарплатою в порівнянні з минулим роком практично не змінився.
Найбільш задоволені своєю роботою і, що важливо, зарплатою працівники сфери IT. Задоволені роботою також маркетологи і медики, але у них нижче задоволеність рівнем оплати. Найменше приносить задоволення робота банківським службовцям, торговим працівникам і спеціалістам, зайнятим у готельно-ресторанній сфері.
Як і у випадку з роботою, своєю зарплатою більше за інших задоволені програмісти, маркетологи і ті, хто працює у сфері консалтингу. Незважаючи на середні оцінки задоволення від роботи, зарплатою все ж задоволені і працівники виробничої сфери. Скаржаться на заробітки банківські працівники, будівельники та працівники готельно-ресторанної сфери.
Найбільший розрив у оцінках привабливості роботи та рівня зарплати у медиків: їхні оцінки задоволення від роботи одні з найвищих, тоді як оцінки рівня заробітку - одні з найнижчих. Аналогічна картина спостерігається в агросфері та у сфері будівництва. А в готельно-ресторанній галузі крім того, що є великий розрив у оцінках роботи та зарплати, також спостерігаються найнижчі оцінки за обома параметрами.

www.kp.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад