У працюючого шукача більше шансів на працевлаштування, ніж у безробітного

Результати дослідження, проведеного Північно-Східним університетом США, свідчать про те, що у працюючого шукача більше шансів на працевлаштування, ніж у кандидата, який не працював більше півроку.
Багато наймачів вважають, що гарні співробітники довго не сидять без роботи. Однак, за словами гендиректора Business Talent Group Джоді Грінстоун Міллер, це помилковий підхід. При пошуку фахівців потрібно розглядати і безробітних кандидатів, і позаштатних працівників. Більшість топ-менеджерів Business Talent Group були незалежними консультантами або безробітними. Міллер зазначає, що компанії намагаються приймати на роботу людей, з якими до цього їм доводилося працювати над спільними проектами.
Запитуючи про перерву в роботі, HR-менеджер хоче упевнитися, що претендент на вакансію був звільнений не за порушення трудової дисципліни. HR-менеджерам необхідно розуміти, що шукачі з тривалою перервою в роботі - не завжди низькокваліфіковані фахівці. Люди залишаються без роботи з різних причин. Нерідко це талановиті та досвідчені фахівці, що володіють необхідними навичками. Роботодавець не впізнає, як працюватиме співробітник, поки не дасть йому можливість себе проявити.

www.zarplata.ru

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад