За півроку в Криму легалізували майже 2,5 тисячі найманих працівників

У відомстві зазначили, що в результаті Криму вдалося зберегти лідируючі позиції в Україні із забезпечення зайнятості населення.

За даними прес-служби, рівень зайнятості населення у віці 15-70 років у республіці складає 60,6% (в середньому по Україні - 58,8%). Тому показником Крим займає 2 місце серед областей України (після Дніпропетровської області).

За оперативними даними, фахівці регіональних органів з праці провели 802 перевірки дотримання законодавства про працю, з них 469 перевірок пройшли спільно з контролюючими органами. В результаті заходів, вжитих республіканськими і місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, на підприємствах в установах та організаціях забезпечується мінімальна заробітна плата, встановлена з 1 квітня 2012 року в розмірі 1094 грн.

«Для підвищення зайнятості населення проводиться робота зі створення нових робочих місць. З початку року в Криму створено понад 25 тис. робочих місць, з них 21 тис. - у сфері підприємництва», - підкреслили в Міністерстві.

Джерело: http://ru.golosua.com/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад