Ласкаво просимо в управління культури Львівської міської ради...

Відтепер кожен охочий зможе пройти стажування в управлінні культури та долучитись до розвитку культури в місті. Будь-які ініціативи та цікаві проекти радо приймаються. Детальніше про стажування розкажуть на Презентації діяльності управління культури Львівської міської ради, яка відбудеться 20 вересня о 17.00 в Великій сесійній залі Львівської міської ради (202 каб.).

Мета зустрічі-презентації обговорити стан та перспективи розвитку культурного середовища міста. Також розкажуть про діяльність управління культури, про культурну політику міста та культурно-масові заходи, що проходять у Львові.

Вестимуть зустріч Андрій Вороновський – начальник управління культури та керівник програми «Перший кар’єрний крок» - Галина Бордун. Учасниками-доповідачами виступлять: Марк Іващишин з МО «Дзиґа»; Ярослав Федоришин - директор духовного театру «Воскресіння» та координатор фестивалю «Золотий Лев»; Богдан Шумилович координатор виставкових проектів Центру міської історії Центрально-Східної Європи; Олег Метеля – «Флешмобери Львова»; Тарас Скицький з проектом «Врятувати Меркурія»; Таїсія Бушмель - радник міського голови Львова з питань збереження культурної спадщини; а також Бібка Наталія – організатор проекту «Мультицентр «Флешка»» у бібліотечній системі для дітей м. Львова.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад