На каналі «Львів-ТБ» з’явилася політична цензура.

На каналі «Львів-ТБ» з’явилася політична цензура. Одні політичні сили отримують ефірний час, тоді як так звані невигідні сили транслюються о 6-ій або 7-й ранку, що призводить до подвійних стандартів. Про це йдеться у заяві франції УНП у Львівській обласній раді, озвученій 8 вересня на сесії.

У заяві також зазначено, що 7 вересня о 14.00 у прямому ефірі мала вийти програма «Фракція» за участі представників УНП. «Проте з невідомих причин, без будь-яких офіційних пояснень цього не відбулося, натомість учасникам передачі повідомили, що програма вийде в записі у ранковому ефірі», – зазначено в заяві.

Депутати від УНП наголошують, що «Львів-ТБ» створила облрада попередньої каденції, адже на державному телебачення тоді була жорстка цензура на опозиційність до влади і тодішнього президента Кучми.

«Комунальне телебачення було островом свободи слова. Сьогодні позиція кардинально змінилася. Фракція УНП неодноразово ініціювала розгляд на сесії питання про звіт керівництва телеканалу, але це не знайшло підтримки в депутатів. Очевидно, це комусь вигідно… Фракція Української народної партії розцінює такі дії як спробу політичного тиску на фракцію УНП перед місцевими виборами», – зазначено у заяві.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад