Львівські ІТ-компанії працевлаштовуватимуть перспективну молодь

Львівські ІТ-компанії працевлаштовуватимуть перспективну молодь

Спільна платформа організована «Кластером Інформаційних технологій та Бізнес-Послуг» (ІТБП) і Львівською міською радою.

Проект стартує восени 2011-го року та передбачає стажування молодих людей, які мають відповідну освіту або ж просто цікавляться ІТ. У цьому проекті беруть участь такі ІТ-компанії як Eleks, Lohika, N-iX, SoftServe, Symphony Solutions.

«Ми запрошуємо молодих людей не тільки зі Львова, а й з інших міст України, випускників програми «Перший кар’єрний крок», усіх, хто хоче отримати престижну роботу», – зазначив директор кластеру ІТБП Володимир Воробей.

Перший етап із промоції Львова як міста для ІТ-фахівців «Знайди себе у Львові!» передбачає стажування, навчання та працевлаштування у ІТ-компаніях міста.

На другому етапі кампанії планується розробка відеоматеріалу про можливості ІТ-галузі у Львові, який покажуть у кінотеатрах України. Також очікується проведення зустрічей студентів із компаніями, які долучаться до програми.

За інформацією прес-служби, після закінчення стажувань учасники отримають диплом. Програма організована Львівською міською радою і «Кластером Інформаційних технологій та Бізнес-Послуг».

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад