Більшість українців хочуть працювати віддалено

На тлі попиту на віддалену роботу у всьому світі, Work.ua поцікавився в українців, чи хочуть вони працювати віддалено.

За результатами опитування Work.ua, більшість українців хочуть працювати віддалено: ствердно відповіли на запитання 74,7% респондентів. При цьому тільки 10,2% з них точно знають, що не можуть реалізувати таке бажання через специфіку професії.

Вже працюють віддалено 5,3% опитаних, а ось категорично проти такої форми праці - 9,2%. Цікаво, що 2 роки тому в схожому опитуванні Work.ua настільки категоричних респондентів було в 2,5 рази більше - 23,3%.

Опитування проводилося в соціальних мережах серед передплатників Work.ua з 20 по 29 січня 2015 року. У ньому взяло участь 935 респондентів з України.

Не змогли відповісти однозначно на запитання 10,8% опитаних. Можливо, комусь до душі віддалена робота не на постійній основі, а може хтось боїться не впоратися з відволікаючими факторами поза звичним місцем роботи. Якщо такі страхи вам близькі, то поради як працювати продуктивно і віддалено їх розвіють.

Work.ua хотів би звернути особливу увагу роботодавців на результати опитування, адже з упевненістю можна стверджувати, що більшість співробітників будуть раді такій формі мотивації - зрідка працювати віддалено.

http://trud.gov.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад